null

DIGITALNI INFORMACIJSKI SISTEM

Multitouch Counter-Display

Prihodnost komunikacije o farmacevtskih izdelkih

 

Običajna storitev in konvencionalne postavitve prodajnih pultov postajajo stvar preteklosti.

Multitouch Counter-Display – storitve digitalnih polic, ki vašemu podjetju omogočajo načrtovanje in izvedbo prožnejših prodajnih pristopov, tako pri izdelkih na recept kot pri maloprodajnih izdelkih.

Imajo pomemben vpliv na finančni uspeh vašega podjetja z optimizacijo stroškov in procesov skladiščenja. Če povežete svoje digitalne police s sistemoma EPOS in ROBOT, si zagotovite nove možnosti načrtovanja in postavitve vaše lekarne glede predstavitve in raznolikosti izdelkov.

Izboljšajte in optimizirajte celotno izkušnjo vaše storitve za stranke, tako da integrirate zaslonski program, informacijske točke in samopostrežne terminale na vseh področjih vaše lekarne.

Dvignite se nad konkurenco in strankam ponudite resnično nepozabno doživetje.

Predstavitev in oglaševanje izdelkov

Preprosta kot 1 2 3

 

Izberite izdelek, svetujte strankam in jim predajte želeno. Učinkovita postrežba strank z dotikom.

Prikažite embalažo izdelka kot veliko ali kot majhno, kot je primerno. S polnim dostopom do vse večje baze podatkov o izdelkih in do informacij o izdelkih, prilagojenih vašemu trgu, imate tudi možnost, da strankam digitalno predstavite izdelke znamke vaše lekarne.

Predstavite oglase, ponudbe, videoposnetke in informacije svojim strankam. Vsako predstavitev je mogoče aktivirati, tako da se bo pojavila med prodajno neaktivnostjo ali zvečer po zapiranju.

Oblikujte lastno grafiko in jo dodajte v osebno mapo, in že v nekaj minutah vam bo oglas na voljo ter pripravljen za aktivacijo na izbranem zaslonu in v izbrani prodajalni.

Možnosti za povezovanje in nadaljnje komuniciranje z vašimi strankami so neskončne.

PRIMERI NAMESTITVE

NADALJNJE PREDNOSTI MULTITOUCH COUNTER-DISPLAY

Vsi vaši izdelki na dosegu prstov in na enem mestu. Hitro in učinkovito izdajanje izdelkov, postrežba strank in svetovanje.
Uporabite digitalno polico za ustvarjanje dodatnih priložnosti za prodajo. Izdelke je mogoče »povezati« z drugimi izdelki.
Optimizirajte človeške vire in vzpostavite učinkovitejši delovni postopek. Vse zdravstvene teme na enem zaslonu. Zaposleni so tisti, ki ostanejo v stiku s strankami.
Naj vaši zaposleni počnejo to, kar znajo najbolje – prodajati! Nič več jim ne bo treba organizirati, čistiti, prerazporejati in polniti polic z izdelki ter urejati cen na nalepkah in prodajnih gradivih.
Manj izdelkov bo vidnih za pultom in več v robotu. Ustvarite dragoceni prostor za hrambo drugih izdelkov z visoko maržo.
Zamenjajte izdelke višjega cenovnega razreda in vrednosti z digitalno predstavitvijo. Ni več potrebe po zaklepanju kozmetičnih, potovalnih in otroških izdelkov.
Svojim strankam prikazujte oglase, ponudbe, videoposnetke in sezonska sporočila. Pogovorite se z dobavitelji in potencialnimi sponzorji o možnostih oddaje oglaševalskega prostora na zaslonih.
Vzpostavite boljšo komunikacijo s turisti ali tuje govorečimi strankami v lekarni.
Takojšnje posodabljanje cen in prikazovanje posebnih ponudb strankam. Brez potrebe po ročnem posodabljanju ali ponovnem tiskanju nalepk s cenami.
Učinkovita izdaja izdelkov. Poskrbite za to, da bodo vaši izdelki na izbrani točki plačila ali izdaje izdani v le nekaj sekundah.
Omogočite jim diskretnosti pri pogovoru o zaupnih ali zasebnih stvareh.
Našo programsko opremo je mogoče uporabljati na mobilni različici Multitouch Counter-Display (tablici). Zaslone je mogoče integrirati tudi s površino prodajnega pulta.

Želite izvedeti več?

Stopite v stik z nami in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.