Kaj nas odlikuje?

Natančno delo z nemškim poreklom ter bogato znanje in izkušnje iz strojništva in avtomatizacije. Glavna dejavnost podjetja je usmerjena v gospodarsko avtomatizacijo skladiščenja drobnega materiala z visoko zahtevnostjo, količino in raznolikostjo.

Naš recept za uspeh ni skrivnost

Vrhunsko usposobljeni strokovnjaki na vseh področjih ter raziskovanje in razvoj, konstrukcija, proizvodnja, postavitev, servis, trženje in prodaja pod eno streho. Poleg tega znamo prisluhniti željam strank.

Visokotehnološka proizvodnja

Sedež podjetja, ki je v zgodovinski tovarni kave v Hallu (Saale) pri Lepizigu, ponuja na skoraj 4.000 kvadratnih metrih upravnih in proizvodnih površin odlične možnosti za vodenje podjetja Gollmann Kommissioniersysteme GmbH, ki je prisotno v 13 državah. Komisionirnih sistemov na sedežu ne le proizvajamo, temveč jih skupaj z dobavitelji in strankami stalno razvijamo. V avtomate vgrajujemo izključno kakovostne in preverjene industrijske komponente.

VRHUNSKO

Naš razvoj spremljajo številne nagrade za inovativnost ter uspešna ustanovitev in vodenje vrhunskega tehnološkega podjetja. Temeljni kamen sta leta 2006 položila diplomirani inženir Daniel Gollman in doktor Iwan Zwick. Motivirani in visoko usposobljeni sodelavci s praktičnim načinom razmišljanja ter podjetniškim in osebnim uspehom vsak dan znatno prispevajo k temu razvoju.

NADGRADLJIVO

Rast na nemškem in mednarodnem trgu v klasični panogi, kot je strojna, omogoča, da se je samo na sedežu v Hallu odprlo 100 delovnih mest. Stalno iščemo novo, usposobljeno osebje, ki bi okrepilo našo ekipo doma in v tujini. Vas zanima sodelovanje? Več informacij najdete v razdelku o karieri.

CERTIFICIRANO

Sistem zagotavljanja kakovosti po ISO 9001 je standard za najboljše storitve. Najboljše storitve, ki jih ponujamo vam. Dokazujemo, da je kakovost prisotna v razmišljanju in ravnanju na vsaki stopnji našega poslovanja. S popolno montažo vseh sistemov v našem podjetju in obsežnimi preskusi jamčimo za zanesljivo zagotavljanje kakovosti in procesov, hitrost in prilagodljivost. Preprosto: kakovostni izdelki, na katere se lahko zanesete.