GO.direct je še ena rešitev za vaše prostorske težave.

Avtomat je mogoče obdati s treh strani, da ga lahko postavite denimo neposredno za odprtimi policami. Izdaja skladiščenih škatlic poteka neposredno na strani avtomata in tudi po opcijski transportni tehniki na poljubnem mestu v prostoru. Na zadnji strani avtomata lahko predvidite delovna in skladiščna območja, zato lahko GO.direct postavite na poljubnem mestu v lekarni.

Tudi GO.direct je na voljo v različnih širinah, dolžinah in višinah, da se lahko kot vsi modeli GO.compact prilagodi danostim prostora ter privarčuje stroške adaptacije.

Seveda tudi GO.direct skladišči po preverjenem načelu premičnega regala, ki privarčuje prostor.

Vrhunska prilagodljivost!

NEPOSREDNO

Na neposrednih izdajnih mestih poteka izskladiščenje škatlic iz sistema GO.direct neposredno po dolžini avtomata. Denimo neposredno do odprtih polic. Transportni trak, ki je na voljo kot dodatek, zagotavlja hitrosti in razbremeni prijemalo. Manj dostopov s prijemalom pomeni nižjo porabo energije in manjšo obrabo. To pripomore tudi k tišjemu delovanju.

Z VSEH STRANI

Patentirani način delovanja avtomatiziranega sistema s premičnimi regali zagotavlja kompaktno skladiščenje škatlic v avtomatu. Zelo hiter dostop s prijemalom zaradi posameznega skladiščenja, optimalna manipulacija blaga s hibridno prijemalno tehnologijo ter usklajeno delovanje notranjega in zunanjega transportnega traku odlikujejo GO.compact kot popoln skladiščni avtomat za lekarne. Tem prednostim skladiščenja se pridruži še ena: sistem je mogoče obdati s treh strani, nezastrta mora biti samo čelna stran.

DOSTOPNO

Dostop do avtomata GO.direct je s sprednje strani, da je škatlice mogoče preprosto in hitro prevzeti. Prednost: ne potrebujete stranskih drsnih vrat, zato lahko GO.compact integrirate v druge vgradne sisteme.

Želite izvedeti več?

Stopite v stik z nami in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.