Kompaktno skladišče iz premičnih regalov – premični hodnik omogoča, da na tekočem metru dolžine lekarniškega avtomata skladiščite več tisoč škatlic. Kompaktneje že ne gre.
Avtomati Gollmann so primeri za vsako lekarno. Dolžino, višino in širino avtomatov je mogoče izbrati po meri, zato se lahko pri prostorskem načrtovanju prihodnjega komisionirnega sistema Gollmann popolnoma prilagodimo. Izvajamo rešitve za sprejemni del in notranjo pisarno, vgradne rešitve v nišah, kletne rešitve, postavitve v nadstropju … Skratka, prilagodimo se individualnim prostorskim zahtevam. Razpredelnica ponuja pregled mer.
Dosledna aluminijasta konstrukcija lekarniških avtomatov Gollmann omogoča površinsko obremenitev občutno pod 350 kg/m2. To pomeni, da ne bo težkih steklenih tal, težav s statiko in za vsak primer ročnih premičnih omar.
Preprost način delovanja, preprosta uporaba. Vsaka škatlica ima svoje mesto. Škatlice niso postavljene ena za drugo. To zmanjša zahtevnost, ne poškoduje škatlic zdravil in zniža porabo energije.
Gollmann ponuja avtomate, ki so med najbolj prilagodljivimi. Inovativna zasnova osnove omogoča preprosto razširitev zmogljivosti komisionirnega sistema Gollmann brez predhodnih stroškov. Povišanje omar, ponaročilo dodatnih omar za večja skladišča – to je mogoče samo pri nas.
Integracija je na prvem mestu. Avtomat Gollmann se prilagodi lekarni in poslovanju. Avtomat ponuja celoto, ki jo vi in zlasti vaši sodelavci z lahkoto sprejmete in uporabljate. Avtomatu lahko nadenete osebno noto in izberete barvo, ki se bo ujemala s celostno podobo lekarne. Si želite ogledati primere?
Vse avtomate v celoti razvijamo, načrtujemo, konstruiramo in proizvajamo v Nemčiji. Avtomatizacijski sistemi so plod večletne, dodelane nemške inženirske umetnosti.
Ker sledimo vodilu Le čevlje sodi naj kopitar, poslovno dejavnost usmerjamo v zasebne lekarne ali njihove poslovalnice. Lekarniške zahteve so gonilo za naše inovacije, kajti naša dejavnost ni usmerjena v bolnišnice, veletrgovce ali lekarniške verige. Seveda izjema potrjuje pravilo, več o tem že v nadaljevanju.
Gollmann Kommissioniersysteme GmbH ima enako poslovno izhodišče kot vi: zasebno, srednje veliko in osebno. Ne ponujamo strukture na ravni koncerna, temveč osebni pristop. Med celotnim projektom avtomatizacije imate isto konktatno osebo, ki pozna vas in vaše zahteve. Gollmann ponuja več kot le projekt.
Podjetje Gollmann Kommissioniersysteme GmbH je že več let zapored nosilec naslova najboljšega partnerja lekarn po izboru nemških lekarn.

NEODVISNO

Pri nas imate prosto izbiro: smo neodvisen proizvajalec samodejnih sistemov za skladiščenje blaga in nismo vezani na določen sistem upravljanja zalog ali posebnega proizvajalca elektronskih polic ali druge zunanje opreme.  Z veseljem svetujemo glede smiselnih dopolnitev novega avtomata skladno z zahtevami in pomagamo izbrati optimalno rešitev.

ZANESLJIVO

Avtomati iz modelnih serij GO.compact in GO.direct delujejo zanesljivo kot redko kateri drug sistem z najrazličnejšimi programi za upravljanje zalog. Vi izberete najboljšega ponudnika glede na izbrani model GO.compact in mi poskrbimo za zanesljivo ter nemoteno povezavo.

BOLJE

Zakaj smo boljši? Imamo enako poslovno izhodišče kot vi: smo strokovni, prijazni in osebni. Med celotnim projektom sodelujete z isto kontaktno osebo, ki prisluhne vašim zahtevam in skrbi za čim bolj nemoteno odvijanje projekta. Vi se lahko med tem posvečate poslu, mi pa medtem skrbimo za njegovo optimizacijo. Ko gre za avtomate, je znamka Gollmann preprosto boljša izbira. Obiščite nas in se prepričajte.

Želite izvedeti več?

Stopite v stik z nami in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.