Vgrajeni modul za izdajo frekventnih zdravil

Na novo razvit, popolnoma avtomatiziran modul za izdajo frekventnih zdravil je odlična dopolnitev samodejnemu shranjevanju in izdajanju zdravil. Pri izjemno visoki izdajni hitrosti se zmogljivost in učinkovitost avtomatiziranega skladišča bistveno poveča.

Takoj, ko se sproži zahtevek po zdravilu, se paketi v nekaj sekundah izdajo iz kanalov in prek višinskega dvosmernega zbirnega transportnega traku (sistem izdajanja Ultra-Multipick) prispejo na želeno izdajno mesto (do 2.000 paketov/h pri avtomatih z dvojnimi prijemali).

Zagotavlja najvišjo izdajno hitrost na trgu!

NADGRADNJA

Glede na to, kako se razvija vaša lekarna, imate v vsakem trenutku možnost vaš sistem nadgraditi. S tem prihranite čas in stroške ter ste vedno lahko en korak pred trendi trga.

SERVIS

24 ur, 7 dni v tednu smo vam na voljo po telefonu. Poleg tega imamo gosto mrežo dobro usposobljenih serviserjev, ki vam bodo na pomoč prihiteli v nekaj urah. To vam zagotavlja, da imate pravega partnerja vedno ob sebi, ko ga potrebujete.

INDIVIDUALNI DIZAJN

Z našo široko paleto barv in dekorjev boste našli pravo masko avtomata, ki natančno ustreza vaši lekarni. Tako boste ustvarili ozračje dobrega počutja, ki ga cenijo zaposleni in stranke.

Želite izvedeti več?

Stopite v stik z nami in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.