null

ROBOTIZIRAN SISTEM PREMIČNIH REGALOV

PREDNOSTI

Kompaktno skladišče iz premičnih regalov – premični hodnik omogoča, da na tekočem metru dolžine lekarniškega avtomata skladiščite več tisoč škatlic. Kompaktneje že ne gre.
Avtomati Gollmann so primeri za vsako lekarno. Dolžino, višino in širino avtomatov je mogoče izbrati po meri, zato se lahko pri prostorskem načrtovanju prihodnjega komisionirnega sistema Gollmann popolnoma prilagodimo. Izvajamo rešitve za sprejemni del in notranjo pisarno, vgradne rešitve v nišah, kletne rešitve, postavitve v nadstropju … Skratka, prilagodimo se individualnim prostorskim zahtevam. Razpredelnica ponuja pregled mer.
Dosledna aluminijasta konstrukcija lekarniških avtomatov Gollmann omogoča površinsko obremenitev občutno pod 350 kg/m2. To pomeni, da ne bo težkih steklenih tal, težav s statiko in za vsak primer ročnih premičnih omar.
Preprost način delovanja, preprosta uporaba. Vsaka škatlica ima svoje mesto. Škatlice niso postavljene ena za drugo. To zmanjša zahtevnost, ne poškoduje škatlic zdravil in zniža porabo energije.
Gollmann ponuja avtomate, ki so med najbolj prilagodljivimi. Inovativna zasnova osnove omogoča preprosto razširitev zmogljivosti komisionirnega sistema Gollmann brez predhodnih stroškov. Povišanje omar, ponaročilo dodatnih omar za večja skladišča – to je mogoče samo pri nas.
Integracija je na prvem mestu. Avtomat Gollmann se prilagodi lekarni in poslovanju. Avtomat ponuja celoto, ki jo vi in zlasti vaši sodelavci z lahkoto sprejmete in uporabljate. Avtomatu lahko nadenete osebno noto in izberete barvo, ki se bo ujemala s celostno podobo lekarne. Si želite ogledati primere?
Vse avtomate v celoti razvijamo, načrtujemo, konstruiramo in proizvajamo v Nemčiji. Avtomatizacijski sistemi so plod večletne, dodelane nemške inženirske umetnosti.
Ker sledimo vodilu Le čevlje sodi naj kopitar, poslovno dejavnost usmerjamo v zasebne lekarne ali njihove poslovalnice. Lekarniške zahteve so gonilo za naše inovacije, kajti naša dejavnost ni usmerjena v bolnišnice, veletrgovce ali lekarniške verige. Seveda izjema potrjuje pravilo, več o tem že v nadaljevanju.
Gollmann Kommissioniersysteme GmbH ima enako poslovno izhodišče kot vi: zasebno, srednje veliko in osebno. Ne ponujamo strukture na ravni koncerna, temveč osebni pristop. Med celotnim projektom avtomatizacije imate isto konktatno osebo, ki pozna vas in vaše zahteve. Gollmann ponuja več kot le projekt.
Podjetje Gollmann Kommissioniersysteme GmbH je že več let zapored nosilec naslova najboljšega partnerja lekarn po izboru nemških lekarn.

VIDEO PREDSTAVITEV

PREPROSTO

Vsaka škatlica leži posamezno na polici. Zaradi neposrednega dostopa je treba škatlice premakniti samo enkrat za uskladiščenje in enkrat za izskladiščenje. To zmanjša zahtevnost, ne poškoduje škatlic in zniža porabo energije.

KOMPAKTNO

Za skladiščenje škatlic skrbi avtomat. Zakaj bi torej vzdrževalni in zasilni hodniki, do katerih se redko dostopa, zasedali skladiščno površino? Premaknili smo jih navzven, da lahko notranjost sprejme več blaga, ki je skladiščeno kompaktno in hkrati vedno dostopno.

SKLADIŠČENJE

Z ergonomskim modulom v avtomat skladiščite do 350 škatlic na uro. Škatlica za izskladiščenje po notranjem transportnem traku potrebuje od sedem do petnajst sekund.

Želite izvedeti več?

Stopite v stik z nami in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.