Dodano vrednost prinaša samo delujoč sistem skladiščenja.

Programska oprema za upravljanje avtomata GO.compact prikaže samo tisto, kar vas dejansko zanima. Dnevne rutinske naloge, denimo prevzem blaga in povratno uskladiščenje opravite v nekaj korakih. Enako velja za nadziranje rokov uporabe, certifikatov, sledenja izdelkom itn.

V ozadju naša servisna služba skrbi za brezhibno delovanje avtomata. Aktivno vzdrževanje, redno, večkrat dnevno pregledovanje parametrov sistema, uporaba industrijskih komponent najboljše kakovosti in še vrhunsko usposobljeno servisno osebje so dejavniki, zaradi katerih nam stranke v anketah podeljujejo najboljše ocene.

KONTAKTNA OSEBA

Ko začnete uporabljati GO.compact, vas pri uporabi sistema v lekarni več dni spremlja vodja izobraževanja, s katerim boste lahko simulirali in spoznali vse situacije v povezavi z avtomatom.

HITRO

Servisni vodja je odgovoren za delovanje vašega sistema GO.compact. Koordinira vse servisne intervencije pri vas in je vaša kontaktna oseba. Tako gradimo zaupanje.

TELEFONSKA POMOČ

Sodelavci po telefonu odgovarjajo na vprašanja, ki se pojavijo med tekočim delovanjem. Telefonska služba je na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu.

Želite izvedeti več?

Stopite v stik z nami in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.